Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim

MindNote Vrolijke Vrijdag: Aflevering 2.

De Zuid-Koreaan Zack Kim uit Seoul is bij menig gitarist bekend om zijn indrukwekkend filmpjes. Ik heb geen flauw idee of hij ook bij de rest van de goegemeente bekend is, dus vandaar dat hij bij deze tweede Vrolijke vrijdag in de spotlight staat. Check ook hier de opvolger van onderstaand filmpje (vooral vanaf 0.30 seconden :D).

14 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 2. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 3. […] met je gitaarshirt ,,/, #14 Zack Wylde “geeft online gitaarles” of de Mario riedels van #2 Zack Kim. Onderstaande video met wel een hele eigen manier van slidegitaar spelen kan daarin uiteraard niet […]

 4. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego […]

 5. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 6. […] Vrolijke Vrijdag’s kwamen regelmatig opmerkelijke gitaristen aan bod, zoals bijvoorbeeld Zack Kim of Andy McKee. Deze week is het de beurt aan de markant bassist Evan Brewer. Ritmisch, melodisch en […]

 7. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 8. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 9. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 10. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 11. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 12. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 13. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

 14. […] vrijdag #4 Leiderschapslessen van dansende gast Vrolijke vrijdag #3 tweejarig meisje met iPad Vrolijke vrijdag #2 Zack Kim Vrolijke vrijdag #1 Diego Stocco Deel deze pagina via onderstaande […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.