Workshop ‘Artiest in Maastricht 2.0’ *update

Afgelopen zaterdag 15 mei gaf ik bij De Muziekgieterij in Maastricht om 13:00 een openbare presentatie over social media gebruik voor muzikanten en lokale horeca. Het doel was om verschillende partijen te inspireren en uit te dagen online en offline (meer) samen te werken. Wanneer alle neuzen namelijk dezelfde ict-kant op staan, zal er een rijkere muziekcultuur opbloeien! Daarnaast hield ik ’s ochtend nog een speciale presentatie voor de docenten van de muziekschool Kumulus en aan het eind van de middag een presentatie voor de leerlingen van de Jonge Helden bandcompetitie.

De Muziekgieterij en ik zouden het enorm waarderen wanneer alle deelnemers nog even kort dit evaluatieformulier invullen. Hierdoor krijgen we een beter beeld van wat de muzikant in Maastricht wil en hoe presentaties in de toekomst (nog) beter kunnen. 🙂

15 mei – 11:00 Presentatie aan docenten: Muziekeducatie = Participatie

15 mei – 13:00 & 15:00 Presentatie aan lokale muzikanten en Jong Helden: Muziek in Maastricht 2.0

De maandag erna verscheen onderstaand artikel in De Limburger:

TIP: Weblog ‘Eerst Hulp bij Plaatopnamen‘ met onder andere deze Twitter-strip over Bandcamp.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ik eind vorig jaar regelmatig presentaties geef aan jonge bands, muzikanten en andere geïnteresseerden, tip ik naast andere interessante online initiatieven zoals BandCamp, ReverbNation, The Sixty One, […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.