Jamsessie Jampot/Hutspot 9 op 14 november in Schiller Aalten

Voor mijn Openminded Muziekschool – een groeiend netwerk van zelfstandige muziekdocenten – organiseer ik op 14 november voor de negende keer de jamsessie Jampot/Hutspot. Leerlingen van de OpenMinded Muziekschool zullen dan samen met andere lokale muzikanten bekende nummers spelen (Jampot) en vrijuit improviseren (Hutspot) in café Schiller in Aalten.

Ik begon de jamsessie Jampot/Hutspot in 2006 om jonge muzikanten zonder eigen band toch regelmatig op de planken te krijgen. Alleen muziekles is vaak niet voldoende. Leerlingen doen belangrijke ervaringen op door het maken van muziek mét anderen en vóór publiek.

Iedereen die gratis mee wil jammen is van harte welkom van 16.00 uur tot 21.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van de OpenMinded Muziekschool.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] zondag 14 november vindt in café Schiller in Aalten de 9e editie plaats van Jampot/Hutspot. Vandaag precies over een maand, kunnen de leerlingen van de Openminded Muziekschool – een […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.