Vrolijke Vrijdag #58 Van Halen speelt toontje lager

Volgende week donderdag zal ik voor de derde maal meespelen bij, zeg maar de Heeren van Amstel van Varsseveld, de zogenaamde VarssevHelden. 🙂 Samen met de muzikale rotten van het dorp, zal ik in een dampende Achterhoekse tent voor een paar duizend, veelal flink beschonken, oud-klasgenoten, oud-vakantiebaan-collegae en andere kroegtijgers van weleer een muzikale rollercoastar van Whitesnake tot Skik en van Normaal tot Adele ten gehore brengen.

Ik heb heel veel zin in een nummer met een waanzinnig over the top intro, maar nog meer zal ik graag mijn borst natmaken voor een solo van de vertolker van het moderne gitaar tapping: Eddie Van Halen. Nu maar hopen dat de toetsenist in dezelfde toonsoort speelt. Dat was in onderstaande video helaas niet het geval 😉

Bekijk hier alle eerdere Vrolijke Vrijdags. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.