Met je iPhone in je versterker gitaarpedalen testen: Demo It Live

Menig gitarist is wel bekend met de website ProGuitarShop.com waar pedalen, versterkers en gitaren worden besproken aan de hand van informatieve video’s.

Met hun nieuwste initiatief Demo It Live hebben de makers een audio archief gecreëerd om verschillende pedalen te beluisteren op je eigen versterker. Dit doe je door je computer of mobieltje via een speciale kabel aan te sluiten op je gitaarversterker.

Door het gepatendeerde ‘pending proces’ wordt het signaal van de gitaar en/of het effect vlak voordat het de versterker bereikt opgenomen. Hierdoor krijg je een nog betere demonstratie van het geluid van het desbetreffende pedaal. Handig, maar voor de uiteindelijk aanschaf wil ik toch eerst zelf aan de knoppen hebben gedraaid in de muziekwinkel 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.