Info voor muzikanten op Beroepkunstenaar.nl

Schermafbeelding 2013-09-20 om 15.31.40Gisterenmiddag hield ik een introductie praatje over de AHK website Beroepkunstenaar.nl voor de studenten van CvA POP, de popafdeling van het conservatorium van Amsterdam. De site staat namelijk boordevol handige informatie over ondernemen, belasting, contracten, subsidie’s etc.

Studieleider van de popafdeling Jack Pisters begon de site tien jaar geleden als aanvulling op het reguliere programma van de studenten. Judith Prins van Beroepkunstenaar.nl besprak gisteren de website aan de hand van diverse cases die op de site vermeld staan.

In mijn verhaaltje besprak ik mijn Tien Pijlers voor de Ondernemende Kunstenaar. Een kapstok/checklist die ik o.a. hanteer bij de derde jaars om hun richting te kunnen geven aan de ontwikkeling tot een zelfstandig ondernemende muzikant. Bij deze de beloofde slides.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.