Jamsessie Jampot/Hutspot 7 met Koninginnedag

De Openminded Muziekschool – een groeiend netwerk van zelfstandige muziekdocenten – organiseert op Koninginnedag in Varsseveld de jamsessie Jampot/Hutspot in samenwerking met de Algemene Oranje Vereniging (AOV). Leerlingen van de OpenMinded Muziekschool zullen dan samen met andere lokale muzikanten bekende nummers spelen (Jampot) en vrijuit improviseren (Hutspot). Wel kunnen leerlingen van de OpenMinded Muziekschool vooraf een aantal voorkeursnummers opgeven.

Jampot Hutspot is ontstaan om jonge muzikanten zonder eigen band toch regelmatig op de planken te krijgen en kennis te laten maken met muziek maken mét anderen en vóór publiek. Bij veel jamsessies zie je onvoorbereide muzikanten met grote ego’s, of bestaande bands die hun eigen repertoire spelen.

Jampot? Jammen met voorbedachte rade… Tijdens de Jampot liggen er mappen met partijen voor de muzikanten. Zo heeft iedereen precies dezelfde partijen om tijdens de Jampot-sessie met wildvreemden te kunnen musiceren.

Hutspot? Jammen zoals in de oefenruimte… Tijdens de Hutspot is er ruimte voor de meest vage jams zonder afspraken en zonder structuur! Verzoeken van het publiek om bekende nummers te spelen komen niet aan bod, die zijn bedoeld voor de Jampot..

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] een festival georganiseerd worden met lokale bands uit Aalten, Lichtenvoorde en Varsseveld. Na ’s middags in Varsseveld bij Jampot/Hutspot 7 met de kids te hebben gejammed, zal ik om 21:30 met NEON aantreden. Buij d’r […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.