Nieuwe 2.0-winterjas voor de OpenMinded Muziekschool

Het is weer herfst en de winterjas kan weer van de zolder worden gehaald!

De OpenMinded Muziekschool krijgt daarom ook een nieuwe winterjas, om zo bestendigd te zijn tegen alle muzikale en Web 2.0 uitdagingen van komende winter. Lezers van dit weblog zullen enigszins bekend zijn met ‘de jas’. šŸ˜‰

De site staat nu tjokvol met onder andere algemene informatieĀ over OpenMinded, overĀ de lesfilosofie, wat je moet doen omĀ student te worden, of omĀ docent te worden, een handigĀ geografisch overzicht van alle docenten en heel veel informatie enĀ foto’s van deĀ georganiseerde evenementen.

Verder zullen we vanaf nu ook zoveel mogelijk relevante lokale kroegen, muziekzaken, stichtingen etc. in kaart brengen bijĀ Friends enĀ Bands.

Tot slot hebben we vanaf nu ook een eigenĀ OpenMinded TV-kanaal met ondermeer video’s van legendarisch gitaristen en drummers, leerzame gitaarintro’s Ā en -solo’s, instructie video’s van gitaarpedalen en interviews met muzikanten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.