Zaterdag @oerkroeg Schiller: JazzCorner Sessie 2.0

Komende zaterdag organiseer ik samen met Roel van Huet de tweede editie van de jamsessie JazzCorner, wederom in café Schiller in Aalten. Die avond zullen er jazz, latin, funk, blues(rock) en RealBook Standards worden gespeeld. Denk hierbij aan nummers van Miles Davis, Cannonball Adderly, Weather Report, Frank Zappa, Herbie Hancock, Jaco Pastorius, Santana, Michael Bubble, Antonio Carlos Jobim, Frank Sinatra, Wayne Shorter, Muddy Waters, Cuby and the Blizzards, Ray Charles, John Scofield, Glenn Miller, Jimi Hendrix, Blues Brothers Band, Art Blakey, Billie Holiday, Dave Brubeck, Louis Armstrong etcetera.

Deze tweede editie is ook voorzien van een digitaal strikje. Door middel van onderstaande ‘Twitterfall’ die op een beamer geprojecteerd zal worden, kan het publiek nummers aanvragen of bijvoorbeeld met elkaar de bezigheden van die zwoegende muzikanten beoordelen. Kom je ook?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.