Bands / muzikanten geef je op voor de Mindnote Media Monitor

Hoe is de online uitstraling van jouw band? Welke boodschap wil je met je band overbrengen en hoe doe je dat bij verschillende doelgroepen? Heb je jezelf ook afgevraagd waarom je dat eigenlijk doet? Met andere woorden wat is het doel van je communicatie?

Op al deze vragen gaan Stijn Bannier en ik bij de PopSport-workshops ‘Artiest 2.0′ en ‘Publiciteit & Media’ uitgebreid in, maar na afloop hebben veel bands vaak nog allerlei specifieke vragen over hun eigen band. Heel logisch natuurlijk!

Met de Mindnote Media Monitor voor bands willen wij bands verder helpen en stil laten staan bij hun online identiteit. Het is namelijk heel belangrijk om je af te vragen hoe je band overkomt bij het publiek, bij programmeurs, bij de redacties van kranten en nieuwssites en hoe je zelf eigenlijk wilt overkomen. En lukt dit dan ook?

Door te kijken naar de manier waarop bands zich profileren op hun eigen site, op externe profielsites en door dit te combineren met de eigen verwachtingen van de bandleden (via onderstaand formulier), maken wij om de twee weken een korte analyse van de online identiteit van de band en komen met een aantal tips voor verbeteringen. (Voorlopig) exclusief voor (oud-)PopSport deelnemers.

Ben jij benieuwd naar de online identiteit van je band en wil je hierover tips ontvangen? Geef je dan nu op via onderstaand formulier!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. PopSport schreef:

    […] je band en wil je hierover tips ontvangen? Geef je dan nu op via het formulier op de Mindnote site (http://www.mindnote.nl/2010/10/bands-muzikanten-geef-je-op-voor-de-mindnote-media-monitor/). Comments […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.