Geocaching met Rock ‘n’ Roll violist David Garrett

Afgelopen week las ik op de website van The Next Web over een eigentijdse promotionele actie van rock ‘n’ roll violist David Garret. Door gebruik te maken van Geocaching – een soort speurtocht 2.0, zie de video hieronder – kunnen fans in de echte wereld via GPS-coördinaten op zoek naar ongeveer 1500 Garret-items. Op die items staat een unieke code die je weer op zijn Facebook pagina kunt invullen, waardoor je dan dus virtueel laat weten dat je het fysieke product hebt gevonden. Daarna kun je het item weer op dezelfde of op een andere plek neerleggen voor de volgende vinder. Zoals The Next Web al terecht opmerkt, zou het misschien leuker zijn geweest als de items bijvoorbeeld een USB stick met een exclusieve opname van een nummer o.i.d zou bevatten. Welke Nederlandse artiest heb ik nu op een idee gebracht? 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.