Tooltip #66 Bands maak eenvoudig een uitgebreide site via Bandzoogle, voor weinig..

Mijn allereerste Tooltip (over ArtistData) schreef ik in oktober 2009 en was bedoeld voor bands. In periode daarna besprak ik regelmatig andere handige Tooltips voor bands om onder andere een online representatie van je band te creëren (SquarespaceBlogBird) en mocht ik deze praatjes bij de Muzikantendag 2011 en op het weblog van Niels nog eens rustig over doen.

Inmiddels staat de digitale wereld niet stil en wordt de toekomst voor onafhankelijke muzikanten alleen maar rooskleuriger. Het aanbod handige tools stijgt, vaak met steeds betere statistieken, eenvoudigere interfaces en met een elegant uiterlijk. In diezelfde evoluerende beweging is daar ook ineens Bandzoogle. Enige minpuntje is wellicht dat er geen gratis versie van is, maar kom op, een gratis gitaar of gratis gitaarles kan toch ook niet wat zijn? Morgen meer daarover 😉

Bekijk hier allerlei andere handige tooltips.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.