Tooltip #94 Eenvoudig een fraaie HTML5 site met Jux

Iedereen kan tegenwoordig een eigen site maken,  echt. Eerder tipte ik al diverse manieren om een site te maken zoals SquarespaceBlogBird, Flavors.me of Bandzoogle (speciaal voor bands). Een nieuwe handige (en gratis) manier is via Jux.

Eenvoudig en visueel

Jux is geschreven voor HTML5, dus de focus ligt op het visuele aspect van je boodschap en is daarnaast erg eenvoudig in het gebruik.

Door de integraties met Flickr, Instagram en Facebook haal je eenvoudig je eigen afbeeldingen van het web. Let hierbij wel op de kwaliteit van foto’s aangezien veel afbeeldingen over het hele scherm vertoond kunnen worden.

Mobiel

Je site ziet er vervolgens waanzinnig uit op de iPhone en iPad. Er is geen apart app, maar de site ziet er wel uit en voelt als app. Heb je dus weinig tijd of zin om je te verdiepen in het maken van een site en wil je vooral snel content op een elegante en visuele manier publiceren? Probeer dan eens Jux.

Bekijk hier meer handige Tooltips over muziek(-educatie) en innovatie

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.