ToolTip #78 iPad + gitaar = iTar!

Gisteren zag ik op Facebook weer een leuk Kickstarter project langskomen: de iTar. Ik schreef al vaker iets over projecten van die crowdfunding site zoals Invisible Instrument en de toffe horloges TikTok en LunaTik.

Onderstaande video laat een combinatie zien van een iPad en Tooltip #42 over de Kitara. De hals van die eerder besproken Kitara lijkt namelijk vrij veel op die van deze door Starr Labs ontwikkelde iTar. De body is echter een iPad in plaats van een eigen scherm, waardoor de (ontwikkelings-) prijs flink omlaag kan.

De hals is al op verschillende instrumenten (Ztars and Z-boards) succesvol gebleken voor onder meer Vernon Reid (Living Color), the Chemical Brothers, Linkin Park, Lou Reed en verschillende TV/film studios. Met deze iTar probeert Starr Labs nu een tablet-instrument te maken voor de massa. Geinig 🙂

Bekijk hier allerlei andere handige tooltips.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.