TED-tip #86 Klaus Stadlmann over de kleinste 3D-printer ter wereld

KlausStadlmannIedere maandag tipt Mindnote een TED-presentatie met interessante en/of handige ideeën over muziek, edutainment en e-cultuur. Tijdens deze jaarlijkse conferenties houden allerhande invloedrijke denkers een lezing van maximaal twintig minuten over hun eigen expertise. Deze voordrachten staan allemaal online en gaan in eerste instantie over technologie, entertainment en design (TED), maar gaan steeds vaker ook over wetenschap, kunst, economie en maatschappelijke onderwerpen. 

De Oostenrijkse Klaus Stadlmann is een PhD student ‘Materiaal Wetenschappen’ aan de Technische Universiteit van Wenen en heeft in zijn vrije tijd de kleinste 3D-printer ter wereld ontwikkeld. In onderstaande video illustreert Stadlmann hoe je bijvoorbeeld je eigen op maat gemaakte oordoppen zou kunnen printen.  Handig en knap heur 🙂

Bekijk op www.mindnote.nl/ted meer inspirerende presentaties over muziek, educatie of innovatie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.