Tooltip #85 Volg je favoriete artiesten via Songkick

Met website en de app van Songkick kun je eenvoudig optredens van je favoriete bands volgen en tickets bestellen. De dienst werkt op basis van jouw locatiegegevens en de concertagendas van je favoriete bands. Deze lijst wordt automatisch gegenereerd op basis van je iTunes- en Facebook gegevens. Je kunt namelijk eenvoudig inloggen met je Facebook-account. Hierdoor krijg je een gepersonaliseerd aanbod van relevante optredens bij jouw in de buurt.

Het aanbod valt zowel op je computer als in de app te raadplegen, maar kan ook automatisch naar je worden gemaild. Hierdoor kun je als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuwe optredens, nog voordat de tickets elders te koop zijn. Vervolgens kun je via Songkick ook direct een ticket bestellen en de datum eenvoudig aan je eigen digitale agenda toevoegen (Outlook, iCal Google Calendar). Handig!

Bekijk hier allerlei andere handige tooltips.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.