Eduapp: Vinden, delen en ontdekken van educatieve apps

Dat iPads en iPods voor educatieve doeleinden gebruikt kunnen worden, kijkt inmiddels niemand meer raar van op, maar welke educatieve apps zijn er eigenlijk en waar te beginnen? Natuurlijk kun je in de app store zoeken op educatieve apps en er zijn heel veel lijsten, maar vaak ontbreekt een omschrijving met didactische mogelijkheden.

De makers van Eduapp willen daar iets aan veranderen en komen met een overzichtelijke portal om apps op vakgebied of leeftijd te vinden en in lijsten te verzamelen: “Op Eduapp kan iedereen goed omschreven lesideeën toevoegen aan apps en deze delen. Zo zie je precies hoe je de app in je vakgebied kunt inzetten. Inclusief tips voor thuis!” Handig om zo professionals en collega’s te kunnen volgen en te ontdekken welke educatieve apps zij gebruiken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.