Nieuwe PopSport workshops Publiciteit & Media

Vorige week dinsdag poste ik al een nieuwe PopSport presentatie voor dit seizoen (voor de workshop Artiest 2.0) en ook deze dinsdag weer. Nu is het tijd voor de nieuwe presentatie van de workshop ‘Publiciteit & Media’; wederom in elkaar geknutseld met oud-studiegenoot Nieuwe Media & Digitale Cultuur Stijn Bannier. In een notendop wijzen we op een flink aantal open deuren die helaas nog vaak domweg vergeten worden. De essentie van het verhaal blijft: weet wie je publiek is, wat je (daaraan) bekend wilt maken en ook waarom (het doel van je communicatie met fans en programmeurs is namelijk verschillend). Als het goed is besef je dan beter hoe je deze verschillende media kunt aanspreken. Wederom een gezamenlijke presentatie en hand-out.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] week zagen jullie ze al langskomen; mijn nieuwe popsport-presenties voor dit seizoen (hier en hier). Natuurlijk kun je met powerpoint of keynote ook nog prima leuke en pakkende presentaties maken, […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.