Mindnote Guitarscapes debuteert bij Music Matrix

Morgenavond zal ik voor het eerst in m’n uppie op het podium staan in de Music Matrix op het KNSM-eiland. Een paar weken geleden introduceerde ik dit nieuwe project:

…Daarom ben ik de laatste maanden ook al een beetje bezig om een nieuw ei uit te broeden… Mindnote GuitarScapes heet dit nieuwe kuiken en ik omschrijf het zelf het liefst als ‘Live Guitar Looping Sound Paintings’ :) Geïnspireerd door muzikanten als Steve Reich, Brian Eno, Robert Fripp en de literatuur van Simon Frith en Susanne Langer, creëer ik ter plekke gelaagde repeterende muziek die niet in de conventionele compositorische structuren te vangen zijn; Mindnote GuitarScapes.

Morgenavond om 21:00 staan vier versterkers op mij te wachten.. Vier? Yup, vier :)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.