Tooltip #46 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia

..en als je dan eindelijk een iPhone hebt, dan wil je hem uiteraard ook als gitaarversterker kunnen gebruiken of om ergens op locatie audio op te nemen, om vervolgens weer verder te kunnen bellen of filmen… Logisch, 2011. 🙂 Dat kan bijvoorbeeld met de hard- en software van IK Multimedia.

Met de iRig plug sluit je eenvoudig je gitaar aan op je stereo of de P.A. van de oefenruimte of zaal. Met de gratis basis software heb je de beschikkingen over een aantal standaard geluiden en opties zoals het opnemen op één spoor. Met de betaalde versie krijg je veel meer geluiden tot je beschikking en kun je zelfs vier sporen opnemen.


Met de iRig Mic heb je een condensator microfoon tot je beschikking met gratis effecten erbij. Handig voor zangers of songwriter om snel wat ideeën op te nemen met een betere kwaliteit en meer opties om te bewerken dan de standaard dictafoon app.

Eerdere ToolTips:

Tooltip #45 Labtones, (weer) een online muzieknetwerk
Tooltip #44 Geld bij elkaar sprokkelen via Flattr

Tooltip #43 Klem, klip of driepoot voor digitaal zakmes?

Tooltip #42 Kitara. Voor de postmoderne gitarist…
Tooltip #41 Guitar Buddy. Je digitale gitaarvriend
Tooltip #40 iRealBook. Alle jazzstandards digitaal gebundeld
Tooltip #39 Maak je eigen ochtendritme met Breaker
Tooltip #38 Mailings versturen via MailChimp
Tooltip #37 Ecologisch verantwoord je gitaar stemmen..
Tooltip #36 Mac App Store, voor op je computer
Tooltip #35 Online je presentaties delen met SlideShare
Tooltip #33 i-tab: Niet meer uit je kop maar op je kop!
Tooltip #32 We hebben een band, nu nog een naam…
Tooltip #31 Plaxo: adresboek 2.0
Tooltip #30 Mindnode: Handig Mindmap programma met een ‘d’…
Tooltip #29 RockMelt, een nieuwe ‘social browser’
Tooltip #28 Je persoonlijke Twitter-krant met Paper.li
Tooltip #27 Eenvoudig je website schetsen via Mocking Bird
Tooltip #26 Inzoomende presentaties met Prezi
Tooltip #25 Garageband ’11 vertelt hoe je speelde
Tooltip #24 Maak eenvoudig een woordwolk met Wordle
Tooltip #23 TwitterCounter widget
Tooltip #22 Grote bestanden verzenden
Tooltip #21 Een website maken met Squarespace
Tooltip #20 Stel je eigen site samen met flavors.me
Tooltip #19 Verzamel je ideeën, links en foto’s met Evernote
Tooltip #18 Creëer je eigen tv-kanaal met Yubby (of Dik)
Tooltip #17 Bettween.com
Tooltip #16 Google TV als entertainment ‘schil’
Tooltip #15 Online samenwerken met Google Docs
Tooltip #14 De iPad en tijdschriften 2.0
Tooltip #13 Bak met Playlistify je eigen mixtape
ToolTip #12 Spotify zal de muziekcultuur (weer) veranderen
ToolTip #11 Via BlogBird eenvoudig je eigen site maken
ToolTip #10 Via Mflow je favoriete muziek delen en verkopen
ToolTip #9 Issuu: Publiceren was nog nooit zo eenvoudig
ToolTip #8 Negen Raden voor Social Media Gebruik
ToolTip #7 Na ‘ontvrienden’ nu virtuele zelfmoord: ‘Web 2.0 Suicide Machine’
ToolTip #6 Opnemen van Skype-gesprekken
ToolTip #5 Smoov: nieuwe generatie webinterface
ToolTip #4 Tweetdeck: profielenbeheer
ToolTip #3 Dropbox: online data opslag
ToolTip #2 Google Wave; Forum Romanum 2.0?
ToolTip #1 ArtistData

 

 

 

 

 

 

12 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] maart 2011 was ik al enthousiast over de eerste iRig: een kabeltje waarmee je van je iPhone of iPod een versterker maakt. Zoals vorige maand ook al […]

 2. […] Tooltip #48 Een draagbare oplader van zonne-energie Tooltip #47 Verspreid als eerste via Spread.us Tooltip #46 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #45 Labtones, (weer) een online muzieknetwerk Tooltip #44 Geld bij elkaar sprokkelen via […]

 3. […] Tooltip #48 Een draagbare oplader van zonne-energie Tooltip #47 Verspreid als eerste via Spread.us Tooltip #46 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #45 Labtones, (weer) een online muzieknetwerk Tooltip #44 Geld bij elkaar sprokkelen via […]

 4. […] Tooltip #48 Een draagbare oplader van zonne-energie Tooltip #47 Verspreid als eerste via Spread.us Tooltip #46 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #45 Labtones, (weer) een online muzieknetwerk Tooltip #44 Geld bij elkaar sprokkelen via […]

 5. […] Tooltip #48 Een draagbare oplader van zonne-energie Tooltip #47 Verspreid als eerste via Spread.us Tooltip #46 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #45 Labtones, (weer) een online muzieknetwerk Tooltip #44 Geld bij elkaar sprokkelen via […]

 6. […] Tooltip #48 Een draagbare oplader van zonne-energie Tooltip #47 Verspreid als eerste via Spread.us Tooltip #46 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #45 Labtones, (weer) een online muzieknetwerk Tooltip #44 Geld bij elkaar sprokkelen via […]

 7. […] Tooltip #48 Een draagbare oplader van zonne-energie Tooltip #47 Verspreid als eerste via Spread.us Tooltip #46 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #45 Labtones, (weer) een online muzieknetwerk Tooltip #44 Geld bij elkaar sprokkelen via […]

 8. […] ToolTips: Tooltip #46 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #45 Labtones, (weer) een online muzieknetwerk Tooltip #44 Geld bij elkaar sprokkelen via […]

 9. […] Tooltip #46 Een draagbare oplader van zonne-energie Tooltip #45 Verspreid als eerste via Spread.us Tooltip #44 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #43 Klem, klip of driepoot voor digitaal zakmes? Tooltip #42 Kitara. Voor de postmoderne […]

 10. […] bij ieder kampvuur of iedere jamssie (samenspel). Een digitaal viersporen opname-applicatie zoals Amplitude voor je iPhone vergroot de mogelijkheden om overal waar je bent snel een (meerstemmig) idee op te nemen […]

 11. […] Tooltip #45 Verspreid als eerste via Spread.us Tooltip #44 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #43 Klem, klip of driepoot voor digitaal zakmes? Tooltip #42 Kitara. Voor de postmoderne […]

 12. […] ToolTips: Tooltip #44 Een versterker om mee te bellen.. IK Multimedia Tooltip #43 Klem, klip of driepoot voor digitaal zakmes? Tooltip #42 Kitara. Voor de postmoderne […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.