Mindnote zomerstop tot 1 augustus

Het is zomer, het seizoen is voorbij. Tijd voor bezinning en reflectie, maar ook van boeken lezen in het Vondelpark, barbecuen in het Westerpark, buiten zwemmen in het De Mirandabad, in een sloepje ronddobberen door de grachten met biertjes van brouwerij ’t IJ, etc.

Vanaf september heb ik elke werkdag een blog geschreven. Dit is mij erg goed bevallen. Niet alleen werd ik zelf hierdoor gedwongen mijn ogen en oren te allen tijde open te houden voor interessante en leuke ontwikkelingen, maar ook de bezoekersaantallen zijn met 238,61% gestegen t.o.v. 2009-2010.

Bedankt voor het lezen en we zien elkaar op Twitter of Google+ ? 🙂

Grtz, Meindert

P.S: Als je zin hebt mag je onderstaande 5 vragen met mogelijke verbeterpunten voor de site nog wel even invullen. Hierdoor hoop ik Mindnote.nl volgend seizoen nóg leuker, beter en relevanter voor jullie te maken 🙂


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.