Vrolijke Vrijdag #60 Het toekomstige leger van @DeStaat

Afgelopen week tweette Neerlands heetste en meest rauwe toondichters van het moment een link naar covers van hun eigen werk. De een is nog hilarischer dan de andere. Een mooie manier voor een (succesvolle) band als de Staat om hun publiek om een ludieke manier te laten participeren. Een gastenboek 2.0 🙂

Tevens blijkt door het niveau van de covers hoe goed de muzikanten van De Staat op hun instrument zijn. De muziek van de band klinkt soms misschien wel wat eenvoudig, maar zodra je het probeert na te spelen merk je dat het vaak geen standaard powerchords zijn.

Lees hier wat gitarist Vedran eerder op Mindnote.nl verteld over muziekeducatie.

Bekijk hier alle eerdere Vrolijke Vrijdags. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.