JazzCorner 3 + masterclass op 25 september in Oerkroeg Schiller

Tweemaal eerder werd in oerkroeg Schiller in Aalten dé Achterhoekse jamsessie van niveau georganiseerd. Bij de aanstaande derde editie van zondag 25 september, zal voor het eerst ook ‘s middags een masterclass worden gegeven door Matthijs Stronks. Naast uitvoerend musicus en pianodocent maakt hij vanaf het begin al deel uit van de JazzCorner huisband.

De masterclass zal gaan over vorm en improvisatie en de nadruk ligt op spontaan samenspel, oftewel ‘echte’ jams. Hierbij komen onderwerpen als toonladders, melodie (ademen in een solo), het begin en einde van een nummer en dynamiek (luisteren naar het geheel i.p.v. naar jezelf) aan bod.

Muzikanten die zich willen inschrijven voor de masterclass (€15,- en van 14:00-17:00) of alleen voor de sessie (gratis), worden verzocht dit komende week via dit formulier te doen zodat de organisatie een beeld krijgt van de animo.

Iedereen die volgende week zondag gewoon met een wijntje in de hand wil genieten van bijvoorbeeld de muziek van Sinatra of een dansje wil wagen op de klanken van Weather Report, is op 25 september van harte welkom vanaf 19:00 uur in Schiller.

Meer info op www.jazzcornersessies.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.