The Big Lebowski en Facebook’s Social Cinema

Een film kijken is vaak een sociale gelegenheid die je onderneemt met je vrienden. Uitermate geschikt dus om ook te delen via je online sociale netwerk.

The Big Lebowski, een van de meest hilarische films aller tijden – Anvil komt in de buurt, maar is geen fictie – kun je nu ook gewoon op Facebook huren. Het Amerikaanse sociale netwerk breidt haar activiteiten als video verhuur platform steeds verder uit; eerder verscheen de Jackass film serie al op Facebook.

Tegelijkertijd met het uitkomen van The Big Lebowski op Blu-ray,  biedt Universal Pictures nu op een ludieke en interactieve manier de film aan op The Big Lebowski Facebook fanpage waar je een aantal van je favoriete fragmenten uit de film kunt delen met je Facebook vrienden. Slim!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.