TED-tip #82 Roger McNamee over zes grote internet trends

Iedere maandag tipt Mindnote een TED-presentatie met interessante en/of handige ideeën over muziek, edutainment en e-cultuur. Tijdens deze jaarlijkse conferenties houden allerhande invloedrijke denkers een lezing van maximaal twintig minuten over hun eigen expertise. Deze voordrachten staan allemaal online en gaan in eerste instantie over technologie, entertainment en design (TED), maar gaan steeds vaker ook over wetenschap, kunst, economie en maatschappelijke onderwerpen. 

De Amerikaanse Roger McNamee is een van de oprichters van de durfkapitalist Elevation Partners en investeert al meer dan 30 jaar in wetenschap en technologie. Daarnaast stond hij meer dan 800 keer op de planken met de bands Flying Other Brothers en Moonalice. Die laatste staat overigens bekend om hun slimme gebruik van social media.

In onderstaande presentatie schetst McNamee een helder beeld van de technologische ontwikkelingen van internet. Hij noemt zes grote trends die ervoor zullen zorgen dat onze manieren waarop wij consumeren en content creëren grondig zullen veranderen.

Bekijk hier het overzicht met alle TED-tips over muziek, educatie en innovatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.