Vrolijke Vrijdag #68 Dave Grohl: “Hey motherfucker look at me”

Vorig jaar zomer maakte Jeff Tweedy, de zanger van de Amerikaanse band Wilco, zich tijdens een concert redelijk druk om pratende mensen in het publiek. Ik weet niet of je onderstaande filmpje al had gezien, maar anders is het sowieso leuk om nog eens te zien.

Foo Fighters-zanger Dave Grohl zag afgelopen zomer tijdens een gratis iTunes-concert een man in het publiek vechten en legde de show in Londen even stil om hem ernstig toe te spreken: ‘You don’t fucking fight at my show you asshole. Let me see him, who’s fighting right now? It’s that guy in the stripped shirt. Hey motherfucker look at me, get the fuck out of my show right now. (…) I don’t put up with that bullshit – you people came here to have a good time and that guy can fuck off.’ 🙂

Bekijk hier alle eerdere Vrolijke Vrijdags. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.