Eric Corton begint eigen scoutplatform Cortonville

Eind 2009 tipte ik de informatieve NRC Rocks vodcasts van voormalig 3VOOR12 dj Eric Corton. Iedere maandag keek ik weer uit naar een nieuwe bevlogen tip van deze rijk getatoeëerde muziekliefhebber.

Onlangs initieerde Corton een nieuw initiatief: Cortonville – Shelter for the talented. Op deze site verzamelt hij allerlei toffe oude en nieuwe muziek die hij belangrijk vindt: “gitaarbands, dampende soulstemmen en ingetogen singer-songwriters”. Daarnaast zullen er ook interviews, reportages, anekdotes, achtergronden en korte verhalen te lezen zijn en er is ruimte voor art-work, demo’s, tourguides, etc…

Corton vraagt ook aan zijn bezoekers om hem te tippen over nieuwe bands via het Demo Doc en net zoals bij de oude NRC Rocks afleveringen bespreekt hij weer wekelijks een essentiële plaat in Rock the Ville, maar er is nog meer dat Eric bezig houdt. Zo staan grote Amerikaanse auto’s centraal in Eric’s Garage en worden tattoo’s gedeeld in de Tattoo Shop. Leuk, ik ben benieuwd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.