PAINT Deluxe & Remix: 24/2 Van Gogh Museum

Na de succesvolle premiere in een bomvolle Brakke Grond vorig jaar juni, zal ik  volgende week vrijdag 24 februari in het Van Gogh Museum weer meespelen bij twee nieuwe voorstellingen van de film, dans en muziek voorstelling PAINT (ivm tentoonstelling: Dreams of nature. Symbolisme van Van Gogh tot Kandinsky).

Regisseur Lars Berg kneedde verschillende kunstvormen samen tot één prachtig geheel. De muziek werd onder leiding van Myrthe van de Weetering speciaal voor dit stuk gecomponeerd en zij zal live viool, contrabas en piano spelen en loopen. Ik zal in lijn met mijn Mindnote Guitarscapes ook verschillende gitaarlandschappen schilderen door middel van loops, een e-bow en andere effecten.

Vrijdag 24 februari dus tussen 18:30 en 22:00 zullen er twee uitvoeringen zijn met als extra toevoeging een audiovisuele remix door dj Julien Mier en vj’s Larsplusgovo en Rene te Riele. Kom je ook?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.