Nieuwe videoclip Red Hot Chili Peppers: een Panorama Mesdag 2.0

De Amerikaanse band Red Hot Chili Peppers heeft na de game-videoclip Californication uit 2006 weer een nieuwe spraakmakende clip. Bij onderstaande interactieve videolip van Look Around kun je zelf door de verschillende kamers scrollen: een soort Panorama Mesdag 2.0. 🙂

Ook de nieuwe iPhone app ziet er goed uit en biedt fans naast het officiële nieuws, tour info, foto’s en video’s ook de laatste tweets van de bandleden.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] een andere vorm van interactie laten de heren van de Red Hot Chili Peppers in 2012 zien met hun interactieve muziekvideo van Look Around waarbij je zelf door de verschillende kamers kunt scrollen: een soort Panorama Mesdag […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.