Fitnect: een interactive virtuele paskamer app

In december 2010 liet ik jullie al enkele voorbeelden zien van gehackte Kinects; de nieuwe game consoles van Microsoft met een 3D-sensor waardoor je games kunt spelen met armbewegingen in plaats van een controller. In augustus vorig jaar berichtten wetenschappers al over de mogelijkheden van hun uitbreiding: KinectFusion.

Tot nu toe bleef het steeds in een experimentele fase, maar onderstaande video van Fitnect laat mooi zien welke commerciële toepassingen er al mogelijk zijn. Met deze interactieve virtuele paskamer wordt het thuisshoppen nog interessanter, omdat je meteen kunt zien hoe de kleren je ongeveer zullen staan. 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.