Muzikantendag 2012 @ muzyQ: Mindnote’s leesvoer

Net als vorig jaar in Utrecht, is er vandaag is weer een muzikantendag. Dit keer in mijn Mokum, althans, na negen jaar woon ik er sinds januari niet meer, maar toch voelt het nog als mijn dorp šŸ™‚Ā Speciaal voor de bezoekers die vandaag voor het eerst op mijn blog komen heb ik even een aantal leuke en interessante artikelen op een rij gezet!

De keynote spreker is vandaag de Amerikaanse schrijver, consultant en sprekerĀ Moses Avalon (vanĀ het DRM Manifesto). Ik zal hem en diverse andere sprekers vandaag interviewen en met name vragen hoe men aankijkt tegen de technologische veranderingen en de gevolgen voor muziekonderwijs. Dit sluit namelijk goed aan bij deĀ interviews over muziekeducatie 2.0.

Naast andere leukeĀ artikelen over muziek 2.0, staan er op Mindnote.nl ook diverseĀ bandtips. Veel van deze tips heb ik door schade en schande opgedaan, maar een aantal belangrijke inzichten heb ik ook opgedaan door (muziek-)boeken te lezen, het bezoeken vanĀ conferenties en symposiaĀ en het schrijven van de MA-scriptie Gitaarles 2.0.

 

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Presentaties/Workshops « Muzikantendag 2012 @ muzyQ: Mindnote’s leesvoer […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.