Vrolijke Vrijdag #77 Net als in de film: Project Glass van Google

De wereld wordt lijkt steeds op een film. Afgelopen week presenteerde Google Project Glass. Een futuristisch kijkje in de wereld van morgen, volgens Google. We moeten alleen nog wel even wachten, want “A team within our Google[x] group started Project Glass to build this kind of technology, one that helps you explore and share your world, putting you back in the moment.”

Tot die tijd kunnen we ons enkel laven aan onderstaande video of op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op de projectsite van Google Glass.

Als tegenhanger heb je natuurlijk Siri van Apple. Dit is echter geen kekke bril, maar hier hoeven we dan weer niet op te wachten want Siri zit gewoon op de nieuwste iPhone (zie onderstaande tv reclame). 🙂

 


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.