Zomaar een lijst voor Bands uut de Achterhoek

Met bands als Shaking Godspeed, Automatic Sam en allerlei professionele coverbands die door het hele land toeren, hebben “Achterhoekse bands” ook buiten de regio een goede reputatie opgebouwd.

Afgelopen woensdag vroeg ik mij aan het eind van de middag ineens af welke huidige bands er eigenlijk allemaal uit de Achterhoek komen? Omdat ik het nergens op internet kon vinden, leek het me handig om dit gewoon via mijn blog en twitter te vragen en plaatste de lijst met en een oproep voor ‘Bands uut de Achterhoek‘.

Ik ging vervolgens even hardlopen en toen ik terugkwam was mijn oproep al meerdere malen geretweet. De aanmeldingen en positieve reacties stroomden binnen en ik werd vanochtend gebeld door radio Optimaal.

Leuk, al reacties! Zegt het voort en dit smaakt naar meer..

Bekijk hier de groeiende lijst met Bands uut de Achterhoek.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.