Moses Avalon over muziekeducatie [video]

In de serie ‘Over muziekeducatie‘ vertellen muzikanten en andere professionals uit de muziekindustrie over hun eigen muzikale achtergrond en geven hun visie op muziekeducatie en innovatie.

Vandaag mijn tweede video 🙂 Net als het interview met Torre Florim is deze video met de Amerikaanse schrijver, consultant en spreker Moses Avalon (van het DRM Manifesto) opgenomen bij de muzikantendag, ditmaal in het kantoor van de Music Matrix.

Most musicians fail when it comes to understand how the business works. ../.. It’s hard to figure out how you are being ripped off if you don’t know we’re the money supposed to be coming from in the first place.

Moses Avalon

Lees en/of bekijk hier alle interviews over muziekeducatie.

Met onder meer Torre Florim (De Staat), Cas Hieltjes (Go Back To The Zoo), Anne Soldaat en Jelle Paulusma (Daryll-Ann), Peter Visser (Bettie Serveert), Paul Diersen (Shaking Godspeed), Danny La Haye (Giovanca),  Eelco Topper (o.a. Knobsticker/Kyteman) en Vedran Mircetic (De Staat), maar ook met mensen uit de industrie zoals Niels Aalberts (EHPO), Maurice Schmitz (directeur PopSport), Pim van de Werken (producer), Martijn Crama (Manager Krach), Marco Kalnenek (labeleigenaar), Jelmer Gussinklo (3FM) etc.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.