Dutch School Of Popular Music organiseert Summer Camp in Music Matrix Amsterdam

Summer Camp

“Summer Camp, dé manier om muzikaal de zomer door te brengen”

Ben je fanatiek muzikant? Of ben je van plan om volgend jaar de vooropleiding van een Conservatorium te volgen of een toelating te doen? Of wil je gewoon je muzikale skills uitbreiden en in de zomer ook bezig zijn met muziek? Ben je tussen de 16 en 26 jaar oud? Dan ben je hier aan het goede adres! Dutch School Of Popular Music brengt jou deze zomer, in samenwerking met Music Matrix, een week vol met bandlessen en instrumentale lessen voor bas, drums, gitaar en keys. Tevens ook vocal-lessen, workshops&clinics, soundadvies, bandles, zakelijke vaardigheden en een samenhangend eindconcert. Als je een vakopleiding op MBO of HBO niveau volgt of deze wilt gaan volgen, ben je ook van harte welkom bij Summer Camp!

Maandag 16 t/m zaterdag 21 juli 2012 vindt het Summer Camp plaats in het gebouw van de MuzyQ onder leiding van Jack Pisters. Elke dag om 10:30 begint de dag en rond 18:00 eindigt het weer. Wil je ‘s avonds toch nog verder doorgaan? Dan kan je (tegen een meerprijs) een oefenruimte huren van Music Matrix die bij jouw persoonlijke smaak en stijl past.

Wij zorgen voor een toffe tijd waar je mensen met dezelfde interesses ontmoet en een week vol muziek beleeft. We leren je gedurende zes dagen d.m.v. een intensief traject van lessen, workshops van bekende muzikanten en gekwalificeerde begeleiding, hoe je zelf actief muziek kan schrijven en spelen. Deze week wordt afgesloten met een optreden voor belangstellenden op het podium van Music Matrix waar je al je nieuw vergaarde kennis kan showen. Je gaat onder andere aan de slag met een vast team van gekwalificeerde docenten zoals Jack Pisters, Jaimie van Hek en vele anderen. Het eindoptreden is ook een compositie op zich, want alle gecomponeerde nummers van die week dienen als ingrediënten voor een muzikale maaltijd die onder leiding van Jack Pisters zal worden gearrangeerd.

Missie

Dit is dé plek waar je deze zomer moet zijn als muzikant. Wij voelden dat er iets mistte tijdens de zomer periode en willen dit gat opvullen. Zo geven wij muzikanten een kans om tijdens de zomer nog steeds actief met muziek bezig te zijn en daarnaast hun netwerk uit te breiden. Ons streven is het stimuleren en aanbieden van creatief en professioneel muziek onderwijs d.m.v Summer Camp.

Overnachting

Overnachtingen vinden niet plaats in de MuzyQ. Je kan er zelf voor kiezen om thuis te slapen of om gezellig met je medemuzikanten op camping Zeeburg te overnachten voor het echte kamp avontuur (zelf reserveren).

Makkelijk bereikbaar met tram 7 richting Flevopark en bus 37 richting Molenwijk.

Voor meer info zie www.campingzeeburg.nl

Tarieven

Zes dagen Summer Camp bedraagt € 285,-

Ben je een leerling op de DSOPM? Dan krijg je 10% korting!

Inschrijven

Via de website van DSOPM vind je een inschrijfformulier om je in te schrijven voor Summer Camp.

Er is beperkt ruimte dus schrijf je snel in! (Deelnemers moeten een WA verzekering hebben voor deelname)

Bij grote belangstelling kan er eventueel ook worden ingeschreven voor een tweede week die dan plaats zal vinden van maandag 23 juli t/m zaterdag 28 juli 2012.

Locatie

Summer Camp 2012 is te vinden in het MuzyQ gebouw te Atlantisplein 1, 1093 NE in Amsterdam. Het Music Matrix kantoor bevindt zich tegenover de receptie bij de ingang.  In het gebouw zijn verschillende oefenruimtes aanwezig, je kan apparatuur huren, er lopen veel ervaren muzikanten rond en er is een zaal + podium aanwezig. Een perfecte locatie voor een muzikale zomer dus!

Bereikbaarheid

Tussen Dapperbuurt, Watergraafsmeer, de Transvaalbuurt en de Indische buurt op een kruispunt van hoofdfietsroutes vind je de wijk Oostpoort. Deze nieuwe wijk (in aanbouw) wordt het nieuwe stadshart van Stadsdeel Oost, is zeer centraal gelegen en is nu al uitstekend en veilig bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer.

Tram: Lijnen 9 (halte Pretoriusstraat) 3 en 7 (halte Muiderpoortstation)

Bus: Lijnen 41 (halte Pretoriusstraat) 15, 22, 37, 41, 120, 126 (halte Muiderpoortstation)

Trein: Vanuit richting Amsterdam CS, Utrecht en Hilversum: Halte Muiderpoortstation

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.