Muzikantendag in Mokum met Moses

Naast bijvoorbeeld interviews over muziekeducatie en andere leuke artikelen over muziek 2.0, staan er op Mindnote.nl ook diverse bandtips. Veel van deze tips heb ik door schade en schande opgedaan, maar een aantal belangrijke inzichten heb ik ook opgedaan door boeken te lezen of het bezoeken van conferenties en symposiaVoor muzikanten is de Muzikantendag hét evenement om in korte tijd inspiratie op te doen en je te laten bijpraten over allerlei aspecten van muziek maken.

Komende zaterdag 7 april strijken muziekexperts uit het hele land neer in de muzyQ studio’s in Amsterdam en ik kijk nu al uit naar lezing van de Amerikaanse schrijver, consultant en spreker Moses Avalon (van het DRM Manifesto).

Verder vertellen de managers Steijn Koeijvoets (Dope D.O.D.) en Ronald Keijzer (Jungle by Night) over het succes van hun acts en geeft Torre Florim (De Staat) een workshop productie & compositie. Jack Pisters (Music Matrix) geeft een workshop ‘bandgeluid’ en Pablo van de Poel (DeWolff) een gitaarclinic. Ook kun je weer je eigen demo laten beoordelen bij het Demospreekuur en het Demopanel. Bekijk hier het volledige blokkenschema.

Informatie

Datum: zaterdag 7 april
muzyQ studio’s
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam
11.00 uur – 18.30 uur

Kaartverkoop
Kaarten kosten €10,- en zijn te koop via Ticketmaster of via de bekende voorverkoopadressen. Voor leden van Buma en Sena zijn de kaarten gratis. Aanmelden kan via www.bumastemra.nl ofwww.sena.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.