Play & Record in volle vaart

Een terugblik op twee gezellige avonden en een vooruitblik op komende donderdag

[3VOOR12/Amsterdam – 24 mei  2011]

De opname-concerten van 3VOOR12/Amsterdam zijn momenteel in volle gang. We kunnen inmiddels terugkijken op twee gezellige avonden in MelodyLine en Music Matrix. Vier acts gaven daar act de presence en komende donderdag zal er voor GRAM en The Fudge worden afgeteld en zullen de bekende woorden ‘en actie’ klinken.

12 mei 2011 – Play & Record 1: Smiley en Punky Donch

Het nieuwste videoconcept van Amsterdam trapt af met een reggaeavond in de zaal van de oefenruimte MelodyLine, gelegen net over de Utrechtsebrug vlakbij metrostation Overamstel. De twee bands spelen eerst een aantal nummers om op te warmen en dan gaan de rode lampjes aan. Zowel Smiley als Punky Donch zetten hun beste beentje voor en worden hiervoor beloond door het dansende publiek. ‘It’s a wrap’ en we kunnen ons gaan opmaken voor de volgende acts in Music Matrix.

19 mei 2011 – Play & Record 2: Yori Swart en Secret Umbrella

Bij de tweede avond mogen twee schone dames en hun muzikale gevolg het spreekwoordelijke stokje overnemen. De opkomst in de op het KNSM-eiland gelegen Music Matrix is weliswaar wat lager dan een week ervoor, het niveau van de muziek, de inzet van de muzikanten en de sfeer in de zaal was er niet minder om. Voor de fraaie close harmony van Yori Swart en haar band en de verpletterende energie van Secret Ubrella gaan de handen eenvoudig op elkaar.

Nu donderdag 26 mei 2011 – Play & Record 3: GRAM en The Fudge

Komende donderdag zullen weer twee nieuwe bands de planken van de Music Matrix bestijgen. Om 20:00 gaat de zaal weer open en met de summiere toegangsprijs van €3,- steun je dit initiatief van 3VOOR12/Amsterdam waardoor een potentiële volgende serie opname-concerten mogelijk in zicht blijft.

Het Play & Record-seizoen zal op 9 juni weer worden besloten in MelodyLine met Capeman en The Chocolate Puppets.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.