Smiley & Punky Donch bij eerste Play & Record

Play & Record debuteert met reggae in MelodyLine

3VOOR12/Amsterdam organiseert morgenavond 12 mei in MelodyLine Amsterdam haar eerste Play & Record opnameconcert. Tijdens vier komende donderdagavonden krijgen Amsterdamse bands de kans om een professionele live-registratie op te nemen. De eerste Play & Record trapt af met een avondvullend programma vol reggae met Punky DonchSmiley.

Punky Donch is een Antilliaans/ Amsterdamse reggaeband met een mix van Roots, Reggae, Zouk, Carribean flavor, Hip Hop en Rock. De band is begonnen in 2008 en heeft sinds die tijd het debuut album ‘Gangsta Reggae’ uitgebracht. In 2009 wint de band de European Reggae Contest en speelt op Europa’s grootste reggae festival Rototom Sunsplash. Op dit moment is de band druk met de opnames van het tweede album dat naar alle waarschijnlijkheid eind dit jaar uitkomt.

De Arubaanse Smiley vormt zijn eigen band in 2004 na vier jaar getourd te hebben met de Nederlandse reggaeband Out of Many. Hij heeft met zijn band in het voorprogramma gespeeld van Ziggi (link) en is een graag geziene gast op Europese & Antilliaanse reggaefestivals. In 2008 reist hij naar Jamaica om te werken met producers  als Barry ‘O Hare en Altafaan Records en werkt hij samen met Junior Kelly.

De missie van de redactie van 3VOOR12/Amsterdam is niet alleen het documenteren en registreren van lokaal nieuws en interessante achtergronden over de Amsterdamse muziekcultuur, maar ook voor de Amsterdamse muziekcultuur. Door met Play & Record van acht talentvolle acts de audio en video professioneel op te nemen slaan we deze twee vliegen in één klap. In samenwerking met de oefenruimten c.q. podia MelodyLine en Music Matrix, en de radiozender Mortale zullen op vier donderdagavonden de opnames van Play & Record plaatsvinden en zijn toegankelijk voor het Amsterdamse publiek.

12 mei 2011 in MelodyLine
Punky Donch
Smiley

19 mei 2011 in Music Matrix
Yori Swart
Secret Umbrella

26 mei 2011 Music Matrix
GRAM
The Fudge

9 juni 2011 in MelodyLine
Capeman
Chocolate Puppets

Deuren open: 20.30 uur
Aanvang: 21.00 uur
Einde: 23.30 uur
Entree: €3,-

Kaartverkoop:

Concerto: Utrechtsestraat 52-60
Velvet Music: Rozengracht 40

Melody Line: Willem Fenengastraat 12
Music Matrix: KNSM Laan 13

Kaarten zijn ook bij de artiesten zelf verkrijgbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.