Colleges De Ondernemende Kunstenaar @CvAPOP

Vandaag gaf ik mijn eerste college van een reeks bij de popafdeling van het conservatorium van Amsterdam. Bij het vak ‘De Ondernemende Kunstenaar – DOK’ worden voor een deel van de lessen gespecialiseerde gastdocenten uitgenodigd.

Het programma wordt ondersteund door de website www.beroepkunstenaar.nl en is ontwikkeld in samenwerking met Cultuur-Ondernemen (voorheen Kunstenaars&Co). De student bepaalt voor een belangrijk deel zelf – door de keuze van profiel en project – hoe hij/zij het DOK-programma vormgeeft.

Aangezien dit eerste college de studenten een algemene kapstok biedt met handige punten die iedere muzikant/kunstenaar zich zou moeten afvragen, heb ik de slides ook online gezet.

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] het vak De Ondernemende Kunstenaar dat ik sinds begin januari 2013 op het conservatorium van Amsterdam geef, belicht ik ondernemende muzikanten en hun (opmerkelijke) activiteiten in het Mindnote Dossier […]

  2. […] het vak De Ondernemende Kunstenaar dat ik sinds kort op het conservatorium van Amsterdam geef, belicht ik ondernemende muzikanten en hun (opmerkelijke) activiteiten in het Mindnote Dossier DOK. […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.