iRig wordt volwassen met HD versie

In maart 2011 was ik al enthousiast over de eerste iRig: een kabeltje waarmee je van je iPhone of iPod een versterker maakt. Zoals vorige maand ook al bleek, blijven de heren van IK Multimedia niet stilzitten en komen ze nu ook met een upgrade van het handige kabeltje voor gitaristen: de iRig HD.

De belangrijkste reden voor mij om vorig jaar niet de iRig te kopen maar de Line6 MobileIn, was de lage geluidskwaliteit van de iRig. De aansluiting van de iRig zit namelijk bij de hoofdtelefoon-uitgang, terwijl de MobileIn aan de kant van de dock-connector zit; net als de nieuwe iRig HD.

Hierdoor ontstaat een hoogwaardige koppeling tussen je instrument en de digitale studio die je telefoon dan wordt. Een ander slim aspect van deze upgrade is de mogelijkheid om een andere kabel aan te sluiten, zodat je de iRig HD zowel voor je oude iPhone 4 (met dock-connector), je nieuwe iPad mini (met lightning-connector) of je laptop (met USB-aansluiting) kunt gebruiken. Handig 🙂

irig_hd_connections_outline_335b

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.