Tooltip #106 Klinkt net als Slash, op je iPhone…

“My new album, Apocalyptic Love, was entirely written while we were on tour. By using my iPhone along with iRig I was able to capture whatever ideas I had swimming in my head, usually around 4am”, aldus die gitaargod met hoge hoed.

Het van origine Italiaanse IK Multimedia had natuurlijk al de AmpliTube gitaarsoftware voor de iPhone, iPod touch en iPad, maar het bracht onlangs de officiële Slash app uit. Hiermee kunnen mobiele gitaristen op iedere plek spelen, oefenen of opnemen met Slash’s signature pedalen en versterkers.

Daarnaast bevat de app een uitgebreide collectie met Slash’s gitaar tooninstellingen. Leuk voor de fans en handig voor gitaardocenten om leerlingen meer uit te leggen over de verschillende parameters.

De app bevat tevens een multi-track recording studio om ideeën op te nemen en een song player om mee te kunnen spelen met nummers of backing tracks die rechtstreek uit je iTunes afgespeeld kunnen worden.

Bekijk hier alle Tooltips over muziek(-educatie) en innovatie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.