Orden je taken per project met Asana

Op Mindnote.nl/blog schreef al vaker over (mijn zoektocht naar) handige tools om taken te beheren, zoals Wunderlist in 2011 en Wunderkit in 2012. Ondanks mijn enthousiasme destijds, maak ik inmiddels geen gebruik meer van deze diensten. Ik ben weer af bij good ol’ iCal en Notities van Apple voor m’n MacBook Pro en Iphone.

Aangezien stilstand achteruitgang is, blijf ik op zoek naar betere oplossingen en ik stuitte onlangs weer op iets anders waar ik al vaker goede dingen over heb gelezen: Asana. Klopt, dat zijn ook yoga houdingen, maar ik bedoel Asana de startup uit San Fransisco.

Met Asana kun je (net als bij Wunderkit) meerdere workspaces tegelijk gebruiken, zodat je voor verschillende projectteams (werk, bruiloft voor familie, weekendje survival met vrienden, etc) de taken kunt ordenen.

Daarnaast is het (voor de manager) heel handig om de taken en prioriteiten van andere personen uit het team in te kunnen zien, of zelfs te volgen. Uiteraard gebeurt dit anno 2013 allemaal in real-time en worden alle activiteiten heel overzichtelijk gebundeld in een timeline zoals bij o.a. Facebook.

Ik ben benieuwd of Asana een langere houdbaarheidsdatum heeft dan Wunderlist en Wunderkit. Gezien mijn recente belangstelling voor Ashtanga Yoga geef ik het een goede kans. Namasté 🙂

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.