Presentation.io: live presentaties tonen op diverse apparaten

Met Presentation.io kun je presentaties in real-time synchroniseren met de apparaten van je publiek. Dus of ze nu thuis of in de zaal zitten met een laptop, tablet of mobiele telefoon, iedereen kan de presentatie volgen en tevens live reacties plaatsen of privé notities.

De dienst is gratis, maar om je presentaties langer dan 48 uur te bewaren betaal je $14 per maand.

Hieronder zie je een screenshot van het control panel van een presentatie. Links onderin staat een link om (privé) te kunnen te delen of om openbaar te tweeten. Voor de zekerheid kun je ook nog een wachtwoord instellen; zoals ik bij onderstaande presentatie heb gedaan 🙂 Handige tool!

Schermafbeelding 2013-03-06 om 23.18.04

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.