Tooltip #67 Wunderlist. Handige todo-list met online synchronisatie en delen

Wunderlist is een gratis taskmanager waarmee je eenvoudig allerlei lijsten kunt maken die je vervolgens naar keuze kunt delen met anderen. Het werkt erg goed, want Wunderlist synchroniseert continue met de cloud en is hierdoor dus prettig te gebruiken in combinatie met de iPhone app. De taken worden versleuteld (SSL) verstuurd.

Ik gebruik ook Evernote, maar dat is meer voor archivering van artikelen, links etc. en niet voor taken. iCal en Google Agenda gebruik ik ook, maar alleen voor afspraken, want ook daar kun je niet zo eenvoudig taken afvinken, groeperen in lijsten en die weer delen met anderen. Wunderlist heeft apps voor de platformen Mac, Windows, iPhone/iPod Touch, iPad en Android en is er ook een webversie.

Bekijk hier allerlei andere handige tooltips.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] schreef al vaker over (mijn zoektocht naar) handige tools om taken te beheren, zoals Wunderlist en later Wunderkit. Ondanks mijn enthousiasme destijds, maak ik inmiddels geen gebruik meer van […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.