Tooltip #68 De plugins van Blogs for Bands

Sinds  de oprichting van Mindnote, eind 2009, blog ik over muziek, edutainment en e-cultuur. Deels om mijn gedachten te orderen, maar ook om op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen. Hierdoor heb ik een nieuwsgierig oog ontwikkeld dat zich bij iedere site of mail afvraagt welke tool, plugin of widget er nu weer gebruikt is.

Zo belandde ik een paar weken geleden op de website van de tetris-rockband Krach en viel mijn oog op een klein regeltje onderaan hun agenda. Aangezien ik regelmatig blog over handige tools voor muzikanten, viel het zinnetje “Powered by Blogs for Bands” mij dus extra op. Temeer omdat ik manager Martijn al enkele jaren volg op zijn informatieve Music United blog en zie dat die jongen dingen weet.

Aangezien de halve (muziek)wereld heeft ontdekt dat je met een combinatie van WordPress, Bandcamp of SoundCloud en nog een aantal andere handige tools een vrij uitgebreide gereedschapskist in handen hebt, is een site met tips over handige WordPress plugins een welkome aanvulling. Op Blogs for Bands zijn plugins te vinden met de namen Gigs Calender en Discography. Welke WordPress plugins gebruikt jij voor je band?

Bekijk hier allerlei andere handige tooltips.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.