Social Media Classroom

SMCVorige week twitterde de Amerikaanse nieuwe media theoreticus Howard Rheingold over een nieuw project dat hij heeft geïnitieerd. The Social Media Classroom is een gratis en open-source online werkomgeving voor studenten en docenten.

De service kan naar eigen wensen worden ingevuld door gebruik te maken van allerlei geïntegreerde social media zoals een forum, blog, commentaren, wiki, chat, sociale favorieten (bookmarks), RSS, microbloggen, widgets en video commentaren.

Doel van de site is om een voor iedereen openbare groeiende kennisbank en relaties te creëren voor diegenen die zijn geïnteresseerd in het gebruik van social media bij educatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.