NEON en o.a Shaking Godspeed & Deadbeat Passenger op Koninginnedag in De Loods

Op Koninginnedag zal er door het Shuffle Podium bij de Loods een festival georganiseerd worden met lokale bands uit Aalten, Lichtenvoorde en Varsseveld. Na ’s middags in Varsseveld bij Jampot/Hutspot 7 met de kids te hebben gejammed, zal ik om 21:30 met NEON aantreden. Buij d’r beij?

El Santo 16.00 uur

Johnny Camaro 17.00 uur

Anna Zabba 18.30 uur

Red Fox Assault 19.30 uur

Deanmoore 20.30 uur

NEON 21.30 uur

The Beat Conspiracy 22.30 uur

Deadbeat Passenger 23.30 uur

Shaking Godspeed 0.30 uur

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] sabbatical van ruim een half jaar, trad ik gisteren met mijn band NEON aan op het festival van het Shuffle Poppodium in De Loods in Barlo. Waar ik gisteren nog een blogpost plaatste over Frank Zappa die op een […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.