Voorbije vakantie, vrolijke vooruitzichten

Ruim anderhalve maand was ik nauwelijks actief op dit weblog. Hiervoor waren diverse redenen waarvan ik er een aantal graag met jullie wil delen; over die andere kan ik hopelijk binnenkort meer vertellen 😉 . Naast enkele weekendjes weg met m’n vriendin, ben ik de afgelopen maanden o.a. naar Muse in het Goffertpark, Rock Werchter, De Zwarte Cross en Huntenpop geweest. Daarnaast heb ik:

* een aantal krakers meegespeeld in de dampende feesttent op de Varsseveldse Kermis met de VarssevHelden (foto),

* het concert OnStage 2 voor de leerlingen van de OpenMinded Muziekschool georganiseerd,

* een nieuwe site gemaakt voor mijn ‘live looping poprockband’ NEON,

* én ben ik hoofdredacteur geworden van 3VOOR12/Amsterdam!

Ik ga snel weer proberen de draad op te pakken om bijna dagelijks te bloggen. Ideeën, vragen en tips zijn altijd welkom!

grtz Meindert

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.