Laatste Play & Record met Capeman en The Chocolate Puppets

Tekst: Robbie van Zoggel op 3VOOR12/Amsterdam.

Net als de eerste avond met Smokey en Punky Donch is het in muziekstudio MelodyLine wederom tijd voor Play & Record: de plek waar het spelen en opnemen in hoogwaardige video en audio centraal staat.

TV-registraties
De opname-concerten van 3VOOR12/Amsterdam zijn momenteel in volle gang. We kunnen inmiddels terugkijken op drie gezellige avonden in MelodyLine en The Music Matrix. Al zes acts gaven daar act de presence, de registraties worden gemonteerd en zijn spoedig op het TV-kanaal te zien. Bekijk de fotoverslagen van avond 1, 2 en3.

Het Play & Record-seizoen zal 9 juni worden besloten met de bands Capeman en The Chocolate Puppets.

Capeman
De vier frisse rockende mannen die voorheen als Captain Capeman te boek stonden, zijn bezig met het album Stand Out, Cause Trouble, dat dit jaar in de wereld wordt gezet. Eerste single Mass Destructo is nu uit en sinds deze week zijn ze ook 3FM Serious Talent. Op internet zijn alvast wat prikkelende fragmenten van het album gepubliceerd.

The Chocolate Puppets
Heel veel weten we nog niet van deze jonge honden, maar dat de liefdevolle soul als een baksteen bij je binnen komt is wel zo zeker. Hier alvast voorproeven, bij Play& Record gaat het in vele geuren en kleuren over.

Koop je ticket

Toegangsbewijzen van € 3,- voor komende donderdagavond kunnen gekocht worden bij de bands zelf of bij MelodyLine. Wie niet echt dicht bij Overamstel woont: ook platenzaken Concerto (Utrechtsestraat 52-60) en VelvetMusic (Rozengracht 40) verkopen kaarten.

MelodyLine: Willem Fenengastraat 12

MelodyLine weergeven op een grotere kaart

Zien we je donderdag bij MelodyLine?

MelodyLine weergeven op een grotere kaart

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.