Ik stop als hoofdredacteur van 3VOOR12/Amsterdam

Helaas is het zover, “Kill your Darlings…” Per 1 februari 2012 zal ik stoppen als hoofdredacteur van 3VOOR12/Amsterdam. Ik heb deze vrijwillige functie dan anderhalf jaar met heel veel plezier vervuld en ik ben trots op de resultaten: naast de kwalitatieve en relevante verslaggeving en achtergronden denk ik aan de interne ontwikkelingen zoals een eigen redactiesite, de oprichting van een veteranen mailing, de doorstart van de nieuwsbrief, de gezellige vergaderingen met optredens van singer-songwriters, een eigen kantoor in de Jordaan, een groeiend videoteam met mooie locatiesessies en de aanstaande samenwerkingsverbanden met Red Light Radio, Het Parool, AT5 en de HvA.

Ik baal er van dat ik dit schip, dat nu zo mooi opgetuigd aan de wal staat, zelf niet meer kan laten varen. Ik kan komend jaar echter niet meer de tijd en energie erin steken die ik er in het afgelopen jaar heb ingestoken. Het is beter voor 3VOOR12/Amsterdam als er een nieuwe kapitein komt die met dezelfde energie (of meer) van deze waardevolle redactie een serieuze mediaspeler in de hoofdstad kan maken. Ik had gehoopt het traject van de oprichting van een stichting nog te kunnen voltooien, maar de werkzaamheden voor mijn eigen bedrijf Mindnote laten dit helaas niet toe. Voor mijn gevoel draait de redactie nu beter dan ooit en is het dus een goed moment om het stokje door te geven.

Geïnteresseerd? Bekijk hier de vacature.

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] delen (zoals ik dat wel eerder deed bij lastige keuzes zoals het stoppen van mijn band Neon, mijn vertrek als hoofdredacteur van 3VOOR12/Amsterdam en het afscheid van Mokum) en tevens mijn gedachten te ordenen om zo hopelijk een betere balans op […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.